Campagne ‘Energie besparen doe je nu’ verbreed naar zonneboilers

De campagne ‘Energiebesparen doe je nu’ gaat op 22 januari opnieuw van start.Deze campagne van de overheid richt zich op particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren en wordt verbreed naar zonnewarmte.

De campagne van de ministeries van Binnenlandse Zaken en Econmische Zaken & Klimaat vraagt aandacht voor isolatie en het opwekken van duurzame warmte. Dit gebeurt via reclamespots op televisie, berichten in magazines, online kanalen en op social media.

Het thema energiebesparing wordt verbreed: naast isoleren gaat het nu ook over duurzame warmte technieken zoals warmtepompen, zonneboilers, biomassaketels en pelletkachels. Woningeigenaren kunnen voor deze technieken ook in 2018 ISDE-subsidie aanvragen. Voor het nemen van isolatiemaatregelen is er alleen nog ‘Subsidie energiebesparing eigen huis voor Verenigingen van Eigenaren’ beschikbaar.

Bron: Solar Magazine

About Author: Vergelijken Energie
Via Vergelijken-energie.com willen wij jou helpen bij het vergelijken van energie. Dit doen wij in samenwerking met Pricewise. Met passie voor het besparen van vaste lasten bloggen wij geregeld over leuke energieberichten.

Comments are closed.

Vergelijken energie

Vergelijken Energie is de website als je wilt besparen op jouw energierekening.

Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze als het gaat om een Nederlandse energieleverancier.

Vergelijk via onze energievergelijker en bespaar tot 600 euro per jaar op je energierekening.