Consumentenbond ( energie vergelijker )

De consumentenbond is altijd kritisch naar Nederlandse energiemaatschappijen. Op de website van de consumentenbond zijn vele tips, trucs en aanbiedingen te vinden. Ook biedt de consumentenbond haar eigen energie vergelijker aan om consumenten te helpen bij het overstappen van energiemaatschappij.

Op Vergelijken Energie bieden wij ook een dergelijke energie vergelijker aan die jouw helpt bij het vergelijken van alle Nederlandse energieprijzen. Vergelijk direct jouw energieprijzen en zie direct of jij niet teveel betaald.

Zie hieronder de rapportcijfers die de verschillende energiemaatschappijen van de consumentenbond hebben gekregen:

 

Energieleverancier  Rapportcijfer
 United Consumers Energie  7,9
 Greenchoice  7,8
 Dong  7,2
 Budget Energie  7,1
 Electrabel  7,1
 Delta  7,0
 Energiedirect.nl  7,0
 Totaal  7,0
 Eneco  6,9
 Nederlandse Energiemaatschappij/NLE  6,9
 Essent  6,8
 E.ON  6,7
 Nuon  6,5
 Oxxio  6,4

 

United Consumers Energie komt volgens de consumentenbond het beste uit de bus. Echter zijn er vele andere review websites die weer een andere nummer 1 hebben als het gaat om de Nederlandse Energieleveranciers. Persoonlijk gezien gaat mijn voorkeur uit naar EnergieDirect.nl.

Wil jij weten of de uitkomst van de consumentenbond ook voor jou van toepassing is? Vergelijk jouw energieprijzen direct via onze energie vergelijker en bespaar direct honderden euro’s. Vergelijken is kosteloos en binnen 5 minuten gedaan, waarom zou je het niet doen?!