Gas water licht vergelijken 2024

Gas water licht vergelijken kan jouw tot 600 euro per jaar opleveren. Wij bieden een energievergelijker aan om je huidige energieleverancier met de daarbij horende energieprijzen met elkaar te vergelijken. Wij hebben alle Nederlandse energieleveranciers opgenomen in deze vergelijker.

Waarom gas water licht vergelijken?

  • Je kunt tot 600 euro besparen op gas, water, licht
  • Het vergelijken is eenvoudig en snel gedaan. Binnen 5 minuten weet je of je kunt besparen
  • Je hoeft zicht niet in te schrijven, je ziet direct de maandelijkse kosten

Wist u dat de Autoriteit Consument & Markt (ACM) ook aanzet op overstappen van energiemaatschappij? Lees hier het volledige bericht

Op Vergelijken Energie kun je eenvoudig en snel jouw Gas Water Licht vergelijken in 2024.

vergelijk

Gas water licht vergelijken van alle energieleveranciers doe je op Vergelijken Energie.

Gemiddelde kosten gas, water licht per huishouden

De gemiddelde kosten lopen uiteen van soort woning tot aantal mensen per huishouding. Onderstaand de gemiddelde kosten per kostenpost. Zoals gas, water en licht. De cijfers zijn afkomstig van het NIBUD.

Gemiddelde kosten Gas
Per woningtype is het gemiddelde verbruik per jaar wisselend, wat overigens logisch is. Is jouw huis goed geïsoleerd dan zal jouw gemiddeld verbruik lager zijn dan het gemiddelde, is jouw huis niet goed geïsoleerd dan is de kans groot dat de kosten voor gas hoger liggen.

Gas water licht berekenen
Je kunt eenvoudig en snel de kosten voor gas berekenen op onze website.
Ga naar onze vergelijker >>>

Gemiddelde kosten Licht ( elektriciteit )
Het elektriciteitsverbruik is sterk afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en welke apparatuur de woning rijk is. Wordt er bijvoorbeeld gebruikt gemaakt van een hete lucht droger, dan is het verbruik hoger in dit huishouden dan bij iemand die dit niet heeft. Overall is het gemiddelde verbruik in Nederland 3000 Kwh.

Zie hieronder de cijfers op basis van personen

Gas water licht berekenen
Je kunt eenvoudig en snel de kosten voor gas berekenen op onze website.
Ga naar onze vergelijker >>>

Gemiddelde kosten water
Ook bij verbruik bij water is het afhankelijk van hoeveel personen in de woning wonen. Daarnaast is de grote van de tuin ook van belang, als het bijvoorbeeld droog weer is geweest, dan moet de tuin besproeid worden. Onderstaande de gemiddelde kosten per hoeveelheid personen per huishouden.