RTL Z: “Zet je schrap: per 1 juli betaal je meer voor gas, internet en je huurhuis”

De eerste dag van juli belooft een zonnige dag te worden, maar voor je portemonnee pakken donkere wolken zich samen. De prijzen van een aantal zaken, zoals televisie en bellen, gaan omhoog.

1. Internet, televisie, bellen gaat meer kosten
Vergelijkingssite Pricewise meldde afgelopen mei al dat de tarieven van bijna elke aanbieder omhoog gaan. Bij Ziggo betaal je gemiddeld 1,65 euro meer per maand. Bij KPN gaat het om een bedrag van 1 tot 4 euro. XS4All vraagt 2,50 euro tot 3,50 euro meer per maand. Bij Telfort stijgt de rekening met maximaal 2,50 euro.

2. Energie wordt duurder
Betaal jij een variabel tarief voor je gas en elektra, dan gaat vanaf vandaag de meter omhoog. Qua euro’s dan. Het gaat mogelijk zelfs om 60 euro. Die verhoging ligt aan de schaarste: we gebruiken minder gas uit Groningen en onrust op het geopolitieke toneel drijft de prijs van importgas op. Lees verder op RTL Z >> of vergelijk direct jouw energietarieven

About Author: Vergelijken Energie
Via Vergelijken-energie.com willen wij jou helpen bij het vergelijken van energie. Dit doen wij in samenwerking met Pricewise. Met passie voor het besparen van vaste lasten bloggen wij geregeld over leuke energieberichten.

Comments are closed.